Skip to main content

PROFITEER NU: ONTVANG 20% KORTING OP JE MAATWERK

Tijdelijke aanbieding: kwalitatieve kasten op maat, 20% beter koop dan elders, in eender welke stijl & kleur die je verkiest.

Cocoon Interior is gespecialiseerd in maatwerk kasten zoals inbouwkasten, dressings, tv-kasten, bergingkasten, …

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor ander soorten maatwerken zoals keukens, badkamers of totaalprojecten/binnenafwerking.

Op zoek naar maatwerk? Maak vrijblijvend je afspraak & geniet van 20% korting op je maatwerk!

UW PROJECT BESPREKEN?

Perfect voor jou: dankzij onze eigen productie zijn wij vaak gemiddeld 20% goedkoper dan andere bedrijven!

Maatwerk van top kwaliteit nodig?

Alle soorten meubels op maat

Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen. Al onze meubelen worden op maat gemaakt, ambachtelijk vervaardigd en manueel gekleurd of geverfd.

Zo kan je bij ons terecht voor:

 • Inbouwkasten
 • Dressings
 • Keukenkasten
 • Badkamerkasten
 • Kasten voor grote en/of kleine ruimtes
 • TV-kasten
 • Boekenkast

Kortom, wij ontwerpen werkelijke alle (inbouw)kasten op maat volledig naar jouw wensen.

UW PROJECT BESPREKEN?

Totaalinrichting, badkamers, keukens & meer!

Ga je renoveren of bouwen en ben je vervolgens op zoek naar een gespecialiseerde firma die alles tot in de puntjes voor je kan regelen? Je bent bij ons aan het perfecte adres! Wat kunnen wij concreet voor je doen?

 • Keukens (landelijk, strak & tijdloos)
 • Badkamers
 • Burelen
 • Verlichting
 • Raamdecoratie
 • Laminaat/parket
 • Kasten op maat
 • Zitmeubelen

OPGELET: Uiteraard ben je niet verplicht om je totale interieur door ons te laten uitvoeren. Je kan ook afzonderlijk kiezen voor bijvoorbeeld enkel en alleen een keuken of badkamer.

UW PROJECT BESPREKEN?

Bekijk enkele van onze realisaties

Een prachtige recensie

“Een zaak met klasse en stijl die haar naam hoog in het vaandel draagt. Je wordt er vriendelijk onthaald en men tracht op alle mogelijke manieren je wensen te vervolmaken. De toonzaal oogt een warme uitstraling en gezelligheid. De zaakvoerster heeft smaak en weet van aanpakken. Ze geeft je tips om je woning om te toveren tot een prachtige "cocon". En wat is er nu in deze tijden zaliger dan lekker te cocoonen in je eigen nest. Ons droominterieur werd zeer zorgvuldig en nauwgezet verwezenlijkt dankzij tips en stijlvolle meubelen volledig op maat gemaakt.

Wij zijn enorm tevreden van het resultaat en wensen deze zaak aan iedereen aan te bevelen. Top kwaliteit en service gegarandeerd. Echt een aanrader om een kijkje te gaan nemen”

Anouchka Beckers

Over Cocoon Interior

Echt maatwerk is allesbehalve seriewerk of vaste afmetingen. Bij echt maatwerk worden kasten en onderdelen precies op de juiste afmetingen gemaakt zodat ze een geheel vormen. Zo gaat het toch in de schrijnwerkerij van Cocoon Interior. Van een meubel, dressing, badkamer- kast of keuken tot een totale make-over van je interieur: hier krijgt elk ontwerp en elk project de aandacht die het verdiend.

In Hasselt is Cocoon Interior al meer dan tien jaar een gekend adres voor maatwerkmeubelen en interieurs. De ontwerpers vertrekken vanuit jou stijl en wensen. In de eigen meubelfabriek vindt de creatie van je droominterieur vervolgens plaats.

De vele mogelijkheden voor jouw interieur ontdekken, doe je in de ruime toonzaal. Over een oppervlakte van 800 vierkante meter maak je, doorheen 20 kamers, kennis met het werk van Cocoon Interior. Van tijdloos over landelijk naar modern, het is maar een tipje van de sluier.

UW PROJECT BESPREKEN?

PROFITEER NU: ONTVANG 20% KORTING OP JE MAATWERK

Claim nu onze aanbieding & ontvang 20% korting. Maak nu je afspraak bij Cocoon Interior.

Vraag volledig gratis en vrijblijvend advies of informatie aan Cocoon Interior. Je gegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden om je van een antwoord te voorzien.


ADRES (HASSELT)
Kempische Steenweg 590
3500 Hasselt (Kiewit)
​België

ADRES (HERENTALS)
Zandstraat 17
2200 Herentals
​België

OPENINGSUREN TOONZAAL (HASSELT)
Dinsdag tot vrijdag: 10u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 17u
Zondag van november tot maart: 14u tot 17u
Maandag en feestdagen: gesloten

OPENINGSUREN TOONZAAL (HERENTALS)
Woensdag tot vrijdag: 10u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 17u
Zondag, maandag, dinsdag en feestdagen gesloten